Deprem Eş Anlamlısı - الأطراف رجس المواد الإباحية Caba Kelimesinin Es Anlamlisi Zetaphi Org - Tondura kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı bitkisiz düzlük, tup bozkırı.

Deprem Eş Anlamlısı - الأطراف رجس المواد الإباحية Caba Kelimesinin Es Anlamlisi Zetaphi Org - Tondura kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı bitkisiz düzlük, tup bozkırı.. Deprem ve zelzele sözcükleri aynı anlama gelir. Abi sizde her eş anlamı var ya odev yapıyom 4 dunde cıktı. Bu nedenle bu iki sözcüğü birbirinin yerine kullanabilirsiniz. Tondura kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı bitkisiz düzlük, tup bozkırı. Ana sayfa haberler deprem eş anlamlısı.

Ana sayfa arama sonuçları deprem eş anlamlısı. Deprem eş anlamlısı için 2 adet sözcük bulunmaktadır. Bu sayfada verilen deprem eş anlamlısı / anlamlıları dışında başka bir eş anlamlı kelime olduğunu düşünüyorsanız yorum yazarak bize bilgi veriniz. Binası az hasarlılar evlerine girebilir. ⇒ dün çin'de deprem olmuş.

Dil Bilgisi Ucuncu Sinif Evde Egitim Okuma
Dil Bilgisi Ucuncu Sinif Evde Egitim Okuma from i.pinimg.com
Deprem ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler birbiri yerine kullanılabilir, bu kelimeler sırasıyla. Posof i̇lçesi'ne bağlı gürcistan'a açılan türkgözü sınır. Türk dil kurumu tarafından hazırlanan genel türkçe sözlük içerisinde kelimelerin anlamının yanı sıra eş anlamlarına da yer verilir. Tüm eş anlamlısı, benzer anlamı, kelimelerini bulabilir arama kutusundan tüm hepsine arayarak ulaşabilirsiniz. Deprem sözcüğünün eş anlamlısı nedir ? Ana sayfa arama sonuçları deprem eş anlamlısı. Güzel türkçemiz de depremin eş anlamlısı zelzeledir. Her iki kelime de aynı anlama gelir ve dünyanın kabuk kısmında meydana gelen kırılmaları ifade etmektedir.

Sorusuna cevap verenler arasına katıl ve gelir elde et!

Bingöl'de peş peşe korkutan depremler yaşanıyor. Aradığınız deprem kelimesinin eş ve yakın anlamlısı, anlamdaşı hareket, sarsıntı, zelzele, zerzele, yer sarsıntısı. Tremblement de terre yer kabuğu içindeki katmanların yerinden oynamalarıyla oluşan sarsıntının, dışa ve çevreye doğru yayılan titreşim. Ülkemizin fay hatları üzerinde bulunmasından dolayı deprem konusu hakkında pek çok detayın ve bilginin araştırılmasına neden oluyor. Posof i̇lçesi'ne bağlı gürcistan'a açılan türkgözü sınır. Deprem ve zelzele sözcükleri aynı anlama gelir. Deprem kelimesinin eş anlamlısı olan kelime zelzele sözcüğüdür. Zelzele , hareket , yer sarsıntısı , yer sarsıntısı. Eş anlamlı kelimeler tablosunu indir: Papua yeni gine depremle sarsıldı. Ana sayfa haberler deprem eş anlamlısı. Deprem kelimesinin 9 adet eş anlamlısı bulunmaktadır. Misafir 11 haziran 2020 sordu.

Tondura kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı bitkisiz düzlük, tup bozkırı. Ana sayfa arama sonuçları deprem eş anlamlısı. Zelzele , hareket , yer sarsıntısı , yer sarsıntısı. Deprem eş anlamlısı için 2 adet sözcük bulunmaktadır. Büyük deprem olacak, önlem alın.

Buyuk Deprem Olacak Onlem Alin Ardahan Haber
Buyuk Deprem Olacak Onlem Alin Ardahan Haber from odatv.com
Deprem özellikle son dönemlerde çok sık meydana gelen ve zorlu zamanlar yaşatan bir durumu anlatan kelimedir. Misafir 11 haziran 2020 sordu. ⇒ annem zelzeleden çok korkar. Bingöl'de peş peşe korkutan depremler yaşanıyor. .deprem zıttı, deprem hakkında bilgi, deprem kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, deprem sözcüğü ne anlama gelmektedir, deprem kelimesinin eş anlamlısı, deprem wikipedia. Aşağıda deprem kelimesi eş anlamlısı ile ilgili cümleler hazırladık. ⇒ deprem olduğunda ben dışardaydım. Deprem ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler birbiri yerine kullanılabilir, bu kelimeler sırasıyla.

Kelimesinin eş anlamı deprem, kelimesinin eş anlamlısı nedir, benzer kelimeler.

Zelzele , hareket , yer sarsıntısı , yer sarsıntısı. Kelimesinin eş anlamı deprem, kelimesinin eş anlamlısı nedir, benzer kelimeler. Deprem ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler birbiri yerine kullanılabilir, bu kelimeler sırasıyla. Bu bağlamda, deprem bir coğrafya. Her iki kelime de aynı anlama gelir ve dünyanın kabuk kısmında meydana gelen kırılmaları ifade etmektedir. isim yer kabuğunun derin katmanlarının kırılıp yer değiştirmesi veya yanardağların püskürme durumuna. Misafir 11 haziran 2020 sordu. Deprem kelimesinin eş anlamlı sözcükleri : Güzel türkçemiz de depremin eş anlamlısı zelzeledir. Deprem ve zelzele sözcükleri aynı anlama gelir. Anlami.net eş anlamlı kelimeler sözlüğü, sitemizde tüm eş anlamlı, yakın anlamı ve zıt anlamlısı kelimelerin cevaplarını bulabilir ve arama bölümünden deprem kelimesinin eş ve yakın anlamı nedir? Tremblement de terre yer kabuğu içindeki katmanların yerinden oynamalarıyla oluşan sarsıntının, dışa ve çevreye doğru yayılan titreşim. Eş anlamlı kelimeler tablosunu indir:

Deprem kelimesinin eş anlamlı sözcükleri : Deprem kelimesine karşılık olarak eş anlamlı, 'zelzele' sözcüğünü değerlendirebilirsiniz. Bingöl'de peş peşe korkutan depremler yaşanıyor. .deprem zıttı, deprem hakkında bilgi, deprem kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, deprem sözcüğü ne anlama gelmektedir, deprem kelimesinin eş anlamlısı, deprem wikipedia. Deprem kelimesinin eş anlamlısı zelzele, hareket, yer sarsıntısı kelimeleridir.

Deprem Es Anlamlisi Metropol Haber
Deprem Es Anlamlisi Metropol Haber from www.metropolhaber.net
Tondura kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı bitkisiz düzlük, tup bozkırı. Kelimesinin eş anlamı deprem, kelimesinin eş anlamlısı nedir, benzer kelimeler. Papua yeni gine depremle sarsıldı. Deprem ve zelzele sözcükleri aynı anlama gelir. Deprem kelimesinin eş anlamlısı zelzele, hareket, yer sarsıntısı kelimeleridir. Sorusuna cevap verenler arasına katıl ve gelir elde et! Deprem ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler birbiri yerine kullanılabilir, bu kelimeler sırasıyla. Tüm eş anlamlısı, benzer anlamı, kelimelerini bulabilir arama kutusundan tüm hepsine arayarak ulaşabilirsiniz.

Ayrıca türkçe deki eş deprem kullanılışını örnekleriyle inceleyin.

⇒ annem zelzeleden çok korkar. Bu bağlamda, deprem bir coğrafya. Deprem özellikle son dönemlerde çok sık meydana gelen ve zorlu zamanlar yaşatan bir durumu anlatan kelimedir. Deprem kelimesinin eş anlamlısı zelzele, hareket, yer sarsıntısı kelimeleridir. Aynı kategoriden daha fazla konu. Güzel türkçemiz de depremin eş anlamlısı zelzeledir. Sorusuna cevap verenler arasına katıl ve gelir elde et! Ana sayfa haberler deprem eş anlamlısı. Anlami.net eş anlamlı kelimeler sözlüğü, sitemizde tüm eş anlamlı, yakın anlamı ve zıt anlamlısı kelimelerin cevaplarını bulabilir ve arama bölümünden deprem kelimesinin eş ve yakın anlamı nedir? Deprem kelimesine karşılık olarak eş anlamlı, 'zelzele' sözcüğünü değerlendirebilirsiniz. Eş anlamlı kelimeler tablosunu indir: isim yer kabuğunun derin katmanlarının kırılıp yer değiştirmesi veya yanardağların püskürme durumuna. ⇒ deprem olduğunda ben dışardaydım.

deprem zıttı, deprem hakkında bilgi, deprem kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, deprem sözcüğü ne anlama gelmektedir, deprem kelimesinin eş anlamlısı, deprem wikipedia deprem. Binası az hasarlılar evlerine girebilir.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook