Yeni Malatyaspor Galatasaray - BtcTurk Yeni Malatyaspor - Galatasaray haberi fotografı ... : Haftasında galatasaray, yeni malatyaspor deplasmanına konuk oldu.

Yeni Malatyaspor Galatasaray - BtcTurk Yeni Malatyaspor - Galatasaray haberi fotografı ... : Haftasında galatasaray, yeni malatyaspor deplasmanına konuk oldu.. Türkiye kupası | yarı final. Haftasında yeni malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 89 guilherme (btcturk yeni malatyaspor). Haftasında yeni malatyaspor'a konuk olan galatasaray, son maçına göre kadro değişikliği yapmadı. Yeni malatyaspor ise 7 puana çıktı.

Yorumlar (0) / onay bekleyen (0). Galatasaray niye bu kadar yavaş oynadı? diyemem, bu zeminde istesen de hızlı oynayamazsın. Yeni malatyaspor ise 7 puana çıktı. Galatasaray yeni malatyaspor ile karşı karşıya geliyor. Haftasında btcturk yeni malatyaspor'a konuk oldu.

Galatasaray - Yeni Malatyaspor I Canlı anlatım
Galatasaray - Yeni Malatyaspor I Canlı anlatım from iaysr.tmgrup.com.tr
Malatya'da oldukça kötü bir zeminde oynanan mücadele galatasaray, 88. İlk dakikalarda yeni malatyaspor kalesine etkili geldiler. Hafta maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Son dakikada kaybetmek hepimizi üzdü. Haftasında galatasaray, yeni malatyaspor'a konuk oldu. Haftasında yeni malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Galatasaray, finalde akhisarspor'un rakibi oldu. 7' galatasaray üçüncü bölgede yaptığı top kayıpları nedeniyle yeni malatyaspor kalesinde etkili olamıyor.

Btcturk yeni malatyaspor mücadelesinde galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer alacak.

Galatasaray, btcturk yeni malatyaspor müsabakasına muslera, şener özbayraklı, marcao, luyindama, nagatomo, nzonzi, ömer bayram, seri, babel, adem büyük, andone ilk 11'i ile başladı. Yeni malatyaspor galatasaray maçı ile süper lig'de 5. Arda kardeşler, kerem ersoy, samet çiçek. Hafta maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Yorumlar (0) / onay bekleyen (0). Galatasaray, btcturk yeni malatyaspor ile süper lig'de 5. Galatasaray, yeni malatyaspor deplasmanında 3 puanı tek golle aldı. Galatasaray yeni malatyaspor ile karşı karşıya geliyor. İlk dakikalarda yeni malatyaspor kalesine etkili geldiler. Malatya'da oldukça kötü bir zeminde oynanan mücadele galatasaray, 88. Hafta mücadelesinde yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Türkiye kupası | yarı final. Yeni malatyaspor ise 7 puana çıktı.

Hafta mücadelesinde yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Spor toto süper lig'in 10. Galatasaray, btcturk yeni malatyaspor ile süper lig'de 5. Hafta maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. 89 guilherme (btcturk yeni malatyaspor).

Evkur Yeni Malatyaspor - Galatasaray haberi fotografı ...
Evkur Yeni Malatyaspor - Galatasaray haberi fotografı ... from foto.haberler.com
Süper lig'de galatasaray, deplasmanda yeni malatyaspor'a konuk oldu. Süper lig'de ilk yarı sona eriyor. Son dakikada kaybetmek hepimizi üzdü. Haftasında yeni malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Yeni malatyaspor galatasaray maçı ile süper lig'de 5. Malatya'da oldukça kötü bir zeminde oynanan mücadele galatasaray, 88. Hafta maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. 89 guilherme (btcturk yeni malatyaspor).

Galatasaray, btcturk yeni malatyaspor müsabakasına muslera, şener özbayraklı, marcao, luyindama, nagatomo, nzonzi, ömer bayram, seri, babel, adem büyük, andone ilk 11'i ile başladı.

Son dakikada kaybetmek hepimizi üzdü. Haftasında yeni malatyaspor, galatasaray'ı konuk ediyor. Haftasında yeni malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Haftasında galatasaray, yeni malatyaspor deplasmanına konuk oldu. Yorumlar (0) / onay bekleyen (0). Hafta mücadelesinde yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Malatya'da oldukça kötü bir zeminde oynanan mücadele galatasaray, 88. Arda kardeşler, kerem ersoy, samet çiçek. Dakikada galatasaray, yeni malatyaspor savunmasını 4'e 2 yakaladı. İlk dakikalarda yeni malatyaspor kalesine etkili geldiler. Maç bitti 90' ve maç sona erdi! Galatasaray niye bu kadar yavaş oynadı? diyemem, bu zeminde istesen de hızlı oynayamazsın.

Galatasaray, btcturk yeni malatyaspor müsabakasına muslera, şener özbayraklı, marcao, luyindama, nagatomo, nzonzi, ömer bayram, seri, babel, adem büyük, andone ilk 11'i ile başladı. 89 guilherme (btcturk yeni malatyaspor). İlk dakikalarda yeni malatyaspor kalesine etkili geldiler. Galatasaray, finalde akhisarspor'un rakibi oldu. Haftasında btcturk yeni malatyaspor'a konuk oldu.

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçından kareler... - Sayfa ...
Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçından kareler... - Sayfa ... from iaaspr.tmgrup.com.tr
Maç bitti 90' ve maç sona erdi! Haftasında yeni malatyaspor'a konuk olan galatasaray, son maçına göre kadro değişikliği yapmadı. Süper lig'de galatasaray, deplasmanda yeni malatyaspor'a konuk oldu. Haftasında galatasaray, yeni malatyaspor deplasmanına konuk oldu. Yeni malatyaspor ise 7 puana çıktı. Haftasında btcturk yeni malatyaspor'a konuk oldu. Spor toto süper lig'in 10. 7' galatasaray üçüncü bölgede yaptığı top kayıpları nedeniyle yeni malatyaspor kalesinde etkili olamıyor.

Maç bitti 90' ve maç sona erdi!

Haftasında btcturk yeni malatyaspor'a konuk oldu. Galatasaray niye bu kadar yavaş oynadı? diyemem, bu zeminde istesen de hızlı oynayamazsın. Süper lig'de ilk yarı sona eriyor. Türkiye kupası | yarı final. Galatasaray yeni malatyaspor ile karşı karşıya geliyor. Hafta maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Yorumlar (0) / onay bekleyen (0). İlk dakikalarda yeni malatyaspor kalesine etkili geldiler. Haftasında yarın yeni malatyaspor'a konuk olacak. Btcturk yeni malatyaspor mücadelesinde galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer alacak. Haftasında yeni malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Galatasaray, btcturk yeni malatyaspor ile süper lig'de 5. Yeni malatyaspor ise 7 puana çıktı.

Yeni malatyaspor galatasaray maçı ile süper lig'de 5 yeni malatyaspor. .kupası yarı final rövanş maçında galatasaray, deplasmanda yeni malatyaspor'un konuğu oldu.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook